Рубіжанам пропонують оплатити розбір зруйнованих будівель за власні кошти, - ЛОВА

Рубіжанам пропонують оплатити розбір зруйнованих будівель з власної кишені, - ЛОВА

Завали від руйнувань рубіжани прибирають за власний кошт. Підприємців в «лнр» окупанти змушують відпускати товари по ціні закупівлі.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

«Із весни минулого року росіяни хизуються захопленням Рубіжного. Втім, життя в місті завмерло. Пошкоджене житло ніхто не відновлює. Зруйновані окупантами будинки можуть у будь-яку мить обвалитися», - зазначили у ЛОВА.

За інформацією, після чисельних звернень до окупаційної адміністрації людям відповіли, що ці завали «прибиратимуть тільки після сплати коштів жителями зазначених кварталів та будинків».
Працівники сфери ЖКГ міста замість заробітної плати отримують гуманітарну допомогу.

Також повідомляється, що на окупованій території Луганщини «мінпромторг лнр» напередодні вересневих «виборів» змушує представників малого та середнього бізнесу підписувати «меморандуми», які передбачають продаж товару по ціні, яка відрізняється від закупівельної від нуля до п’яти відсотків.

«У ці максимальні п’ять відсотків має бути закладена зарплатня, сплата комунальних послуг, оренда приміщень тощо. Під тиском росіян торговельні мережі вимушені відпускати товар по надиктованих цінах. При цьому, оптові ціни ніхто не знижував», - додали у Луганській ОВА.

Нагадаємо, "Сєвєродонецьк онлайн" зібрав усе, що відомо про "керманичів" Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного.