Слідчий комітет рф офіційно визнав смерть Пригожина

Слідчий комітет рф офіційно визнав смерть Пригожина

У росії заявили про закінчення експертиз загиблих при падінні літака у Тверській області. Встановлено, начебто, усіх зі списку, в якому значився і керівник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин.

Про це йдеться у телеграм-каналі Слідчого комітету рф.

“У рамках розслідування аварії літака у Тверській області завершено проведення молекулярно-генетичних експертиз. За їхніми результатами особи всіх 10 загиблих встановлено, вони відповідають списку, заявленому у польотному листі”, – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, 23 серпня літак Embraer, на борту якого перебували сім пасажирів і три члени екіпажу вилетів з Москви та прямував до Санкт-Петербурга, коли розбився біля села Куженкіно у Тверській області на заході росії.

За даними російських державних ЗМІ, на місці катастрофи знайдено тіла восьми людей. Євген Пригожин і кілька старших лейтенантів "Вагнера" були названі в списку пасажирів, оприлюдненому російським авіаційним агентством.

Американський експерт, ветеран науки та аерокосмічної галузі Майлз О'Брайен після перегляду кадрів падіння літака керівника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, заявив, що авіакатастрофу могла спричинити вибухівка.