Для вихованців Луганського обласного військового ліцею відремонтували гуртожиток на Київщині

Для вихованців Луганського обласного військового ліцею відремонтували гуртожиток на Київщині

Сьогодні, 5 вересня, ввели в експлуатацію після масштабної реконструкції два поверхи гуртожитку для вихованців Березанського державного аграрного ліцею Київської області та Луганського обласного військового ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою.

Про це йдеться на сторінці луганського ліцею у Facebook.

За інформацією, на початку червня цього року керівництво двох ліцеїв звернулось до голови Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту України генерал-майора Богдана Бондаря з проханням допомогти у підготовки приміщень гуртожитку до нового навчального року. За його підтримки ліцеїсти тепер мають сучасні та комфортні умови проживання.

В урочистому ритуалі перерізання символічної стрічки взяли участь представники освітніх департаментів Київщини та Луганщини, керівництво ліцеїв.

Наприкінці заходу військові ліцеїсти ще отримали комплект м`ячів для занять спортом від депутатів Київської обласної ради.

Зазначимо, Луганський обласний ліцей двічі від початку війни відновлявся на новому місці, але не припиняв навчальний процес. У 2014 році він перемістився до Кремінної, у 2022 – до Березані, що на Київщині.

Нагадаємо, навесні цього року відбувся 26-й випуск ліцеїстів Луганського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою.