Редакція «Сєвєродонецьк онлайн» просить читачів пройти опитування

Редакція «Сєвєродонецьк онлайн» просить читачів пройти опитування

Наша команда прагне ставати кращою і хоче висвітлювати для вас найактуальніші теми. Для того, щоб зрозуміти, що точно вам цікаво, просимо заповнити цю анкету.

Таким чином ми хочемо ближче познайомитися зі своєю аудиторію і зробити контент кориснішим, щоб не спиратися тільки на цифри Google Analytics.

Анкета проста й не забере багато вашого часу. Також вона не передбачає розкриття якоїсь важливої особистої інформації. Все конфіденційно. 

Нагадаємо, 27 червня минулого року редакція запрацювала у новому складі та форматі завдяки підтримці Media Development Foundation. 

За рік роботи під час війни ми зробили понад чотири тисячі публікацій, написали понад 200 ексклюзивів, серед яких інтерв’ю, історії людей, аналітичні матеріали, антифейки, пояснювальні матеріали тощо.

“Сєвєродонецьк онлайн” створив унікальну мапу для переселенців "Луганщина живе", де зібрана інформація про медзаклади, гуманітарні хаби, релокований бізнес та просто жителів Луганщини. Карта постійно оновлюється, адже кожен може поділитись своєю історією, яку ми оперативно внесемо на карту.

Ще одним нововведенням стали відеоматеріали, також ми активно просуваємо свої соцмережі. Ви можете приєднатися до нас у Telegram, Facebook, Instagram та Twitter.

Тож просимо приділити трохи вашої уваги та заповнити анкету