У ЗСУ розповіли, скільки росіян сконцентровано на Лимано-Куп’янcькому напрямку

У ЗСУ розповіли, скільки росіян сконцентровано на Лимано-Куп’янcькому напрямку

На Лимано-Куп’янcькому напрямку росіяни сконцентрували понад 110 тисяч осіб особового складу, проте успіхів не мають.

Про це в ефірі 24 каналу повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш.

“На Лимано-Куп’янcькому напрямку, де вони сконцентрували понад 110 тисяч осіб особового складу, а також перекидання цих додаткових бригад, в тому числі й 25-ої армії, не призводить ні до яких успіхів. Більше того, вони щодня там несуть колосальні втрати й у живій силі, й у техніці. Щодня на тому напрямку наші оборонці знищують їхні розрахунки як артилерійські, так і наносять удари по танкам”, – сказав він.

За його словами, минулої доби 58 окупантів ліквідували. Також знищили три БМП, шість мінометів різних калібрів, гаубиці Д-20 та Д-30, техніку для підвозу військових та боєприпасів, а також склади з боєприпасами.

Євлаш також підкреслив, що угруповання у 110 тисяч осіб включає в себе і тилові підрозділи, і підрозділи забезпечення: “Тобто це не значить, що всі ці 110 тисяч одночасно стоять разом зі зброєю в руках на передовій лінії й міняють одне одного. Ні, це зовсім не так”.

Нагадаємо, раніше Ілля Євлаш повідомляв, що на Лимано-Куп’янському напрямку немає боєзіткнень, проте окупанти не припиняють обстріли.