Модні золоті кулони 2024 за низькою ціною виробника

Модний тренд 2024: золоті кулони з кольоровими каменями та емаллю

Яскраві та барвисті прикраси зараз у тренді, тож саме час створити ультрамодний образ, придбавши як мінімум кулон золотий з кольоровими фіанітами і як максимум -  каблучки, кольє та сережки з емаллю у всіх кольорах веселки. Ці грайливі ювелірні вироби — ідеальний відпочинок від елегантної класики. Тож сприйміть цей тренд як пропозицію розбавити монохромні образи соковитими фарбами та вдихнути нове життя у вже звичний повсякденний стиль.

Які підвіски для ланцюжка в моді у 2024 році? — 7 ювелірних тенденцій

  • Золоті хрестики з кольоровими фіанітами

Напевно, у вас вже є класичний хрестик, який ви носите як символ віри й захисту. Та у 2024 році звичні речі повністю змінюються і наповнюються яскравими барвами. У тренді — хрестики з червоного золота з блакитними та зеленими фіанітами. Поєднуйте з улюбленим ланцюжком і спостерігайте, як змінюється весь образ. 

Фіаніт — це створений у лабораторії аналог діаманта з рівнем твердості 8,5 балів за 10-бальною шкалою Мооса. Тож мінерал гідно витримує повсякденне носіння. Вага ювелірного виробу складає менше грама, а тому він чудово поєднується з витонченими ланцюжками.

  • Підвіси з чорними діамантами

Якщо хочете бути в тренді, не виходячи за межі елегантної класики, обирайте підвіски з чорними діамантами. Це ті ж самі алмази, тільки з великою кількістю включень і графіту, які й визначають їхній колір. На відміну від білих, чорні діаманти не сяють, відбиваючи світло. Натомість вони поглинають його, демонструючи унікальну мармурову привабливість. 

  • Підвіски з кольоровою емаллю

У цій категорії представлено настільки велике різноманіття коштовностей, що кожна жінка швидко вибере свою ідеальну трендову підвіску. Романтичний золотий кулон-серце чи підвіска у вигляді зірки — існує безліч варіантів втілити в житті актуальні ювелірні тенденції. 

золоті кулони з кольоровими каменями та емаллю

  • Хрестики зі смарагдами й сапфірами

Якщо душа бажає вишуканих, шляхетних і дійсно цінних прикрас, купуйте підвіси на шию з кольоровими коштовними каменями. Сапфір і смарагд входять до четвірки дорогоцінних мінералів разом із діамантом і рубіном. 

Сапфір є третім за твердістю коштовним каменем, а тому сапфірові ювелірні вироби надзвичайно довговічні та ідеально підходять для повсякденного носіння. Вони набирають 9 з 10 балів за шкалою твердості Мооса. Смарагд менш твердий — 8 балів, але неймовірно привабливий, загадковий і розкішний. Смарагд і сапфір вважаються «королівськими дорогоцінними каменями», а тому це чудовий вибір для жінок, які вибирають в житті найкраще.

  • Патріотичні золоті підвіски 

Прапор України, герб чи серце з жовто-блакитною емаллю — цінне придбання для кожної українки. Патріотичні прикраси виготовляються із золота 585-ї проби та декоруються кольоровими фіанітами або міцною зносостійкою емаллю. 

  • Кулони з одним каменем — рубіном і сапфіром

Ще один вишуканий спосіб слідувати модному тренду — купити золоту підвіску з пристрасним червоним рубіном або королівським синім сапфіром. Солітер приголомшливо виглядає у діловому, вечірньому і повсякденному образі.

  • Підвіси «Хамса» з барвистими фіанітами

Хамса — символ удачі, захисту, процвітання, здоров‘я, добробуту і миру. У тандемі з кольоровими мінералами золотий виріб виглядає особливо привабливо і стає родзинкою кожного образу.

Готові приміряти спекотні тренди? Запрошуємо вас до онлайн- і офлайн-магазинів Столичної Ювелірної Фабрики™, які працюють в Києві, Черкасах, Харкові, Одесі, Івано-Франківську, Львові, Вінниці та Дніпрі, щоб купити той самий кулон золотий, з яким почуватиметеся наймоднішою дівчиною у місті.