Посол Ізраїлю в Україні відреагував на пропаганду рф про передачу української зброї ХАМАС

Посол Ізраїлю в Україні відреагував на пропаганду рф про передачу української зброї ХАМАС

Ізраїль не має інформації про передачу зброї ХАМАС від України, ніякого підтвердження цього немає.

Про це радіо NV сказав посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський.

"Я не бачив цієї інформації (про передачу зброї ХАМАС від України, - ред.). В ізраїльських ЗМІ також цього немає. Але звичайно, Ізраїль візьме до уваги заяву представників України з цього приводу", - сказав він.

Бродський вважає, що потрібно об'єднатися проти Ірану: "Це те, до чого ми закликаємо".

"Ми від Ірану не очікуємо нічого хорошого, ми розуміємо, що Іран продовжуватиме терор, якщо не об'єднатися. Ми бачимо в Ірані корінь зла не тільки у нас, але й в Україні зокрема. Тільки разом ми можемо щось протиставити Ірану. Потрібно збільшити санкції, заборонити продаж зброї Ірану. Ізраїль не справиться з цим сам, нам буде потрібна допомога країн, у тому числі України", - наголосив він.

Нагадаємо, в ГУР заявили, що спецслужби росії проводять кампанію з дискредитації України на Близькому Сході. За даними української розвідки, росія використовує напад терористів ХАМАСу на Державу Ізраїль для масштабної провокації проти України. 

Українська розвідка заявила, що "російське ГРУ вже передало терористам ХАМАСу захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та державах ЄС, а наступним кроком мають стати фейкові звинувачення українських військових у буцімто продажу західної зброї для терористів на регулярній основі".

Зазначимо, що цю інформацію вже обговорювали на російських пропагандистських телешоу.