В Івано-Франківському гуманітарному хабі обладнали та відкрили дитячий освітній простір

В Івано-Франківському гуманітарному хабі обладнали та відкрили дитячий освітній простір

На базі Координаційного центру надання допомоги ВПО з Луганщини в Івано-Франківську запрацював простір для проведення освітніх та психосоціальних занять с дітьми.

Про це повідомляє Сєвєродонецька районна державна адміністрація.

Простір відкритий у рамках реалізації проєкту "ProAction - Покращення доступу до житла, освіти та якісних соціальних послуг для дітей та сімей в Україні".

“Локація на базі хабу створена з метою проведення освітніх заходів та психосоціальних занять за методологією “Рух. Ігри. Спорт. Креативність”, - йдеться у повідомленні.

Партнери надали Координаційному центру обладнання, а також технічні та методологічні матеріали. Зокрема - канцелярське приладдя, комп’ютерну техніку (ноутбуки та навушники), телевізор, проєктор, портативну акустику, спортивний інвентар (футбольні м’ячі, мотузки, обручі, скакалки).

“21 жовтня в освітньому просторі відбувся перший захід на тему “Знайомство з емоціями”. На ньому діти дізналися, що таке емоції, спробували "прожити" кожну з них, гралися, малювали й зрештою отримали багато позитивних вражень. Наступний захід відбудеться через тиждень”, - розповіли в  РДА.

Нагадаємо, на базі гумхабу в Дніпрі для дітей-переселенців створили «Клуб ігор».