Українські партизани підірвали чотирьох ФСБшників на окупованій території

Українські партизани підірвали чотирьох ФСБшників на окупованій території

В окупованому Бердянську на Запоріжжі 23 жовтня українські партизани підірвали автомобіль і  знищили чотирьох представників російської ФСБ.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Зазначається, що "акцію помсти, представники українського руху опору здійснили на вулиці Мічуріна біля готелю Jasmin Guest-House, який ФСБшники повернули на свою схованку".

"Серед ліквідованих у Бердянську окупантів ― російський воєнний злочинець, який вчинив звірські катування місцевих громадян України", - йдеться у повідомленні.

"Після підриву автогауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області розпорядився збільшити комендантську годину з 21:00 до 05:00, представники російських спецслужб знову залишили готель та перебазувались у нове "кубло", - додає ГУР.

Нагадаємо, 25 жовтня  російський телеграм-канал Baza повідомив про підрив легкового автомобіля у Бердянську, в якому, ніби-то, знаходився один російський військовий. Невідомі підклали бомбу під водійське сидіння машини, на якій їздив військовий рф.

"За попередніми даними, бомба була закладена під водійське сидіння "копійки", на якій їздив військовий. Від отриманих травм водій помер на місці", - повідомляли росЗМІ.

У вересні 2022 року в Бердянську підірвали автомобіль російського "коменданта міста" Артема Бардіна.