Переселенці з Сєвєродонецька допомогли з безкоштовним навчанням

Переселенці з Сєвєродонецька допомогли з безкоштовним навчанням

Директорка підприємства ТОВ "УГЛЕПРОМДОНБАСС 2012" з Сєвєродонецька Яна Пестрак отримала від служби зайнятості ваучер на навчання.

Про це повідомляє Луганський обласний центр зайнятості.

У центрі зазначили, що жінка через війну втратила роботу, але не втратила бажання розвиватися професійно.

«Одного дня мені зателефонували з Сєвєродонецького міського центру зайнятості та запитали, чи перереєструвала я своє підприємство в іншому регіоні. На жаль, від мого підприємства залишились тільки документи. Тож на цьому бесіда закінчилась. Невдовзі я побачила в телеграм-каналі ЛОЦЗ оголошення про можливість безоплатного навчання для безробітних переселенців. Я передзвонила спеціалісту центра зайнятості й запитала, чи є в мене такий шанс – отримати другу вищу освіту? Мені відповіли «так», – розповіла Яна.

Тож з 1 жовтня вона стала студенткою університету ім. В. Даля на курсі «Психологія».

Щоб отримати ваучер на навчання, можна звертатися до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 або подати онлайн заявку: voucher.dcz.gov.ua/, вказавши Луганський обласний центр зайнятості бажаним для отримання ваучера.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за допомогою фахівців центру зайнятості переселенка з Сєвєродонецька працевлаштувалася вчителькою.