Патронатну службу "Азову" видалили з заходу у Києві: "Молодих бізнесменів лякає військова форма"

Патронатну службу "Азову" видалили з заходу: "Молодих бізнесменів лякає військова форма"

У Києві членів Патронатної служби "Азову" запросили на форум молодих підприємців Young Business Club, але потів організатори попросили їх піти через те, що "молодих бізнесменів лякає військова форма".

Про це повідомила керівниця Патронатної служби "Азову" Олена Толкачова.

Вона зазначила, що була запрошена на форум молодих підприємців Young Business Club, щоб виступити на ньому з промовою.

Толкачова додала, що під час заходу до неї й інших членів служби підійшла представниця організаторів і попросила "сховатися в кутку", оскільки присутніх чоловіків "лякає військова форма".

"Втім, я зіштовхнулася з нахабством і грубістю координаторки заходу, а потім мене та моїх колег взагалі вивели із приміщення, де проходив фуршет, бо молодих бізнесменів лякає військова форма, через що нам довелось покинути захід", - розповіла вона і розцінила таку поведінку організаторів заходу як неповагу.

Засновник Young Business Club Андрій Остапчук у Facebook перепросив за цю ситуацію.

"Сьогодні ми хочемо вибачитися. Ми приносимо свої вибачення військовим "Азову" особисто і усім, чиї почуття зачепила ця ситуація. Думка і позиція людини, яка працювала в нашій команді, не є позицією клубу і її учасників. В клубі понад 70 співробітників. Ми постійно працюємо над тим, щоб бути одним організмом і сповідувати єдині цінності. На жаль, це виходить не завжди", - написав він.

Остапчук запевнив, що члени клубу "щоденно дякують військовим, що обороняють нашу країну, і роблять усе можливе для їх підтримки".

Нагадаємо, у серпні стало відомо, що бригада "Азов" відновила виконання завдань на фронті. У той час військові воювали з росіянами поблизу Серебрянського лісництва на Луганщині.