Погода на вихідні: де в Україні буде сухо, сонячно і до +24

Погода на вихідні: де в Україні буде сухо, сонячно і до +24

В Україні на вихідних 28 жовтня і 29 жовтня погода буде різною, у суботу вітряно і дощитиме, а в неділю сухо і тепло.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За її прогнозом 28 жовтня у нічні та ранкові години пройдуть дощі в більшості областей України, а вдень переважно незначні опади затримаються у північних областях та подекуди в західній частині України. На решті території - центр, схід, південь - опадів не передбачається.

"Увага! У суботу, 28 жовтня, в більшості областей України очікується сильний вітер, до штормових поривів, до 17-22 метрів за секунду, часом і сильніший, до 25 метрів за секунду!", - додала Діденко.

У неділю, 29 жовтня, повсюди в Україні очікується суха і сонячна погода із високою температурою повітря +14+19 градусів, на півдні +20+24 градуси, трохи свіжіше на північному сході +10+13 градусів.

У Києві завтра також очікується сильний північно-західний вітер із штормовими поривами до 20 метрів за секунду і більше. У суботу в столиці часом дощ, вдень місцями невеликий. Температура повітря близько +14 градусів.

"У неділю у Києві погода - рахат-лукум! Сухо, сонячно, вітер стихне, температура повітря +14+16 градусів. У понеділок-вівторок можливо до +20 градусів", - додала Діденко.

"Така ж чудова погода очікується у понеділок-вівторок - сонячно, якщо тумани не завадять, та з температурою повітря +15+20 градусів, на півдні до +24 градусів", - повідомила вона.