Кремль передав агломерацію Сєвєродонецьк-Лисичанськ-Рубіжне під контроль Татарстану, - ЦНС

Кремль передав агломерацію Сєвєродонецьк-Лисичанськ-Рубіжне під контроль Татарстану

Кремль виділив агломерацію Сєвєродонецьк-Лисичанськ-Рубіжне під повний контроль свого суб’єкта — республіку Татарстан.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Нещодавно делегація з республіки Татарстан на чолі з її прем’єр-міністром алєксєєм єсошиним здійснила незаконний візит на тимчасово окуповані території Луганської області. Особливу увагу вони приділили Лисичанську, повідомили у центрі. 

Офіційно делегація заявляла про реалізацію показових проєктів, які мають демонструвати “відновлення інфраструктури” та ініціювання будівельних проєктів у регіоні. Також для робітників, які прибувають з цього регіону, місцеві окупаційні адміністрації виділяють житло, яке раніше окупанти визнали як “безгосподарне”.

"Разом з тим Татарстан курує програму, за якою має перевиховати місцеву молодь та зробити з них сучасних “яничар”. Так, лише протягом жовтня близько двохсот дітей вивезли до казанського табору “Заречье”, де разом із заходами, націленими на зміну їхньої національної самоідентифікації, також проводився фіджитал-змагання (поєднання віртуальних ігрових середовищ та реальних фізичних ігор)", - повідомляють у центрі. 

У межах цієї політики Татарстан фінансуватиме відкриття центрів тестування за програмою “готов к труду и обороне (ГТО)” – осучасненою російською формою спортивно-парамілітарного виховання молоді з обов’язковою пропагандистською складовою та агітацією до участі в таких парамілітарних організаціях як Юнармия чи молодіжний актив путінської партії “єдіная росія”.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мобільні оператори окупантів вбудовують в мережу систему оперативно-розшукових заходів для контролю населення.