Двом луганчанам присудили премію Кабміну за особливі досягнення у розбудові України

Двом луганчанам присудили премію Кабміну за особливі досягнення у розбудові України

Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України отримають двоє луганчан.

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів України № 991-р.

Проєкт розпорядження «Про присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України» Уряд прийняв на засіданні 31 жовтня.

Премію в розмірі 50 тисяч гривень кожна отримають 20 молодих людей, досягнення яких сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

Серед них - двоє луганчан.

Так, згідно з розпорядженням, за правозахисну та політичну діяльність, боротьбу з корупцією, розвиток місцевого самоврядування, участь у діяльності органів самоорганізації населення, вирішення питань житлово-комунального господарства Премію присудили бібліотекарю КЗ “Кремінська публічна бібліотека” Микиті Горбатенку.

За розвиток волонтерського руху, створення та розвиток волонтерських ініціатив, спрямованих на допомогу населенню для задоволення їхніх продовольчих, санітарних, медичних та інших потреб в умовах воєнного стану в Україні нагородять директорку ОКУ “Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень” Ганну Рясну.

Довідково.

Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України присуджують особам віком до 35 років.

Розпорядження Кабінету Міністрів України про присудження премії є підставою для вручення лауреату диплома, нагрудного знака та виплати грошової винагороди.

Нагадаємо, “Сєвєродонецьк онлайн” поговорив із Ганною Рясною про діяльність у Дніпрі та стан започаткованих нею проєктів.