Данілов підтвердив, що СБУ займається Арестовичем, який хоче "миритися з рф"

Данілов підтвердив, що СБУ займається Арестовичем, який виїхав за кордон і хоче стати президентом

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов підтвердив, що СБУ займається ексрадником голови Офісу президента Олексієм Арестовичем.

Про це Данілов сказав в інтерв'ю Liga.net, відповідаючи на припущення про те, що "СБУ нічого не робить з цією катастрофою і існує гіпотеза, що владі вигідна партія Арестовича, що цей "актор-розвідник" може стати спаринг-партнером для Зеленського на виборах".

"Я би був набагато обережнішим зі словосполученням "СБУ нічого не робить". Служба безпеки займається. Інша справа, що всі хочуть дуже швидкого результату, щоб це було вже сьогодні", - відповів Данілов.

За його словами, якщо говорити про якийсь політичний проєкт Арестовича та його намір йти на вибори, то "ці конструкції не працюють".

"Якщо подивитися соціологію, то можна побачити, що його рейтинг з району 80% знизився до 72% недовіри. Куди з таким мотлохом ви претеся? Якщо у вас антирейтинг у 72%", – сказав Данілов.

Він зазначив, що "навіть" у п'ятого президента Петра Порошенка антирейтинг складає 64%.

Нагадаємо, останнім часом Арестович узявся за захист російськомовних, почав критикувати президента Володимира Зеленського і заявив, що має намір стати президентом на виборах, які рано чи пізно відбудуться.

2 листопада він в інтерв'ю YouTube-каналу Ходорковського сказав про війну з рф, що потрібно "миритися" і укладати мир. Арестович повідомив, що знаходиться за кордоном через "переслідування в Україні", пов'язаними із заявами Данілова.