Конфлікт поліцейського та прикордонника у Києві – розпочали службову перевірку

Конфлікт поліцейського та прикордонника у Києві – розпочато службову перевірку

Вночі 3 листопада під час патрулювання містом наряд поліції виявив чоловіка, який перебував на вулиці у комендантську годину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

За інформацією поліції, оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням перевірити його документи та поцікавився, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години. У цей момент до них підійшов чоловік напідпитку у камуфляжі, почав агресивно себе поводити та кілька разів штовхнув оперативника.

Працівник поліції запросив незнайомця пройти до відділу задля перевірки його особи. Втім, останній ігнорував законні вимоги поліцейського та продовжував конфліктувати. Як стало відомо згодом, чоловік несе службу в одному із прикордонних підрозділів.

Дану подію зареєстрували у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Керівництво поліції ініціювало службову перевірку задля надання правової оцінки діям учасників інциденту.

Раніше у соцмережах з’явилася інформація про те, що у Києві поліцейський побив військового ветерана у Шевченківському районному відділку поліції. Після чого відпустили.

Тоді повідомлялося, що військовий після важкого поранення був направлений на військову лікувальну комісію (ВЛК) у Київ. Після проходження комісії він направився на вокзал, де його затримали поліцейські за порушення комендантської години.