Удар рф по скупченню військових під час нагородження на Запоріжжі: названа точна кількість загиблих

Удар рф по скупченню військових під час нагородження на Запоріжжі: названа точна кількість загиблих

Командування 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади підтвердило удар рф під час урочистостей на Запоріжжі і назвало точну кількість загиблих військових.

На Telegram-сторінці бригади повідомили, що загинули 19 бійців.

"Ракетний удар підступного ворога забрав життя 19 бійців 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади… Загинули кращі наші бійці… Обіцяємо відомстити за побратимів у 100-кратному розмірі", - йдеться у повідомленні.

"Зараз проводиться ретельна перевірка усіх обставин трагедії, до її закінчення просимо не поширювати неперевірену і часто фейкову інформацію", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, видання "УП" з посиланням на свої джерела у  Міністерстві внутрішніх справ і інформацію військових у соціальних мережах повідомило, що 3 листопада військовослужбовців 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади зібрали в прифронтовому селі Запорізької області для нагородження з нагоди дня ракетних військ та артилерії.

Під час цього росіяни завдали удару по скупченню військових. Повідомлялося, що загинули понад 20 бійців.

На трагічну подію відреагував президент Володимир Зеленський і міністр оборони Рустем Умєров, які повідомили, що проводиться розслідування усіх обставин обстрілу.