ДТЕК ліквідує наслідки ворожої атаки на Одещину: без світла кілька тисяч родин

ДТЕК ліквідує наслідки ворожої атаки на Одещину: без світла кілька тисяч родин

2000 родин залишились без світла на Одещині через нічну атаку ворога.

Про це повідомляє ДТЕК.

“Російські окупанти вкотре нанесли удар з повітря. В Одеській області 2 000 родин залишилось без світла. Ситуація також ускладнилась несприятливими погодними умовами.  Енергетики ДТЕК вже працюють над відновленням електропостачання”, -  йдеться у дописі.

За інформацією керівника Одеської ОВА Олега Кіпера, росіяни атакували Одещину ударними безпілотниками.

“На жаль, в Одеському районі відбулося влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури. Один цивільний співробітник отримав поранення, його госпіталізували. Пошкоджено адмінбудівлю. Спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували”, - написав він.

Також під ворожий удар потрапив обʼєкт інфраструктури у Запоріжжі. Як повідомили у ДСНС, внаслідок атаки, що завдала російська армія, застосовуючи БПЛА, загорілися дві будівлі. Одна з них розташована на території об'єкта інфраструктури. Надзвичайники оперативно ліквідували займання на загальній площі 250 кв.м.

У командуванні Повітряних Сил Збройних Сил України розповіли, що в ніч на 18 листопада 2023 року російські окупанти атакували Україну з північного та південно-східного напрямків (Курська область, Приморсько-Ахтарськ) ударними БПЛА типу «Shahed».

Усього зафіксували пуски 38 ударних безпілотників «Shahed-136/131». Знищити вдалося 29 ворожих БПЛА.

Нагадаємо, росіяни влучили у багатоповерхівку на Донеччині: обвалився під'їзд.