Погода на 22 листопада: Мокрий сніг і морози до -11, але насувається і потепління

Погода на 22 листопада: Мокрий сніг і морози до -11, але насувається і потепління

В Україні у середу, 22 листопада, крім північного сходу та сходу, невеликий сніг та мокрий сніг, у південній частині помірні опади, переважно у вигляді дощу.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У західних та центральних областях подекуди ожеледь, на заході країни вночі та вранці місцями туман; на дорогах країни, крім півдня, ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Температура протягом доби у північній частині 1-6°, у східних областях 6-11° морозу, на решті території від 3° морозу до 2° тепла (вдень на півдні країни 0-5° тепла, в Криму до 10°).

Синоптикиня Наталка Діденко уточнює, що протягом дня -2-7 градусів, у південній частині, на Закарпатті +2+7 градусів, в Криму +5+12 градусів.

"Дощ та мокрий сніг пройдуть у середу в південній частині, подекуди в центральних областях, у західній частині, на Луганщині та Донеччині. На півночі України та на Харківщині буде переважно без опадів", - зазначила вона.

У Києві 22 листопада вночі передбачається -2-5 градусів, вдень -1-3 градуси. Без істотних опадів, хіба що подекуди - невеликий мокрий сніг.

Діденко прогнозує, що у ніч на 23 листопада морози посиляться, а 24-25 листопада очікується потепління.