Лисичанській лікарні передали хірургічне та ультразвукове обладнання

Лисичанській лікарні передали хірургічне та ультразвукове обладнання

КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня» 22 грудня отримала медичне обладнання від міжнародних гуманітарних організацій.

Про це йдеться на сторінці медзакладу у Facebook.

Медикам передали електрохірургічний апарат SURTRON 80 та два цифрових бездротових ультразвукових датчиків Uprobe-C5MLC з доплером.

У лікарні пояснили, що SURTRON 80 забезпечує виконання операцій на високому рівні завдяки застосуванню успішних рішень щодо ергономіки й безпеки. Апарат дозволяє виконувати чисте різання (CUT), коагуляційне різання з різними модуляціями номінальних значень (90%-CUT 80%-CUT 70%-BLEND), поверхневу коагуляцію (COAG FORCED), глибоку коагуляцію, коагуляцію з відсутністю карбонізації (COAG SOFT) і, при наявності спеціального адаптера, біполярні різання (BIPOLAR CUT) і біполярну коагуляцію.

Uprobe-C5MLC, за інформацією, легко розміщується в кишені, просто адаптується до смартфонів і планшетів різних виробників, готовий до роботи через кілька секунд після включення. Заряд пристрою виконується через бездротовий пристрій.

“Враховуючи мобільність обладнання в подальшому його можна буде активно застосовувати для діагностики в гуманітарних ХАБах громади, а саме Полтаві, Києві, Звягелі, що в подальшому буде анонсовано”, – зазначили в лікарні.

Для отримання консультації можна звертатися до поліклініки КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня», яка розташована за адресою: Дніпро, вул. Мечникова, 11.

Телефон реєстратури: +380664833475, +380667462701.

Нагадаємо, раніше німецька гуманітарна організацією CADUS надала благодійну допомогу КНП ЛОР "Луганський регіональний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".