Зеленський назвав кількість загиблих та постраждалих після російської атаки

Зеленський назвав кількість загиблих та  постраждалих після російської атаки

Загалом через ракетний удар росії постраждали 159 людей. Серед них станом на даний час 39 загиблих.

Про це йдеться у телеграмі Президента України Володимира Зеленського. 

"Мої співчуття рідним і близьким. Усім пораненим і травмованим надано необхідну допомогу", - зазначив Зеленський.

Досі тривають роботи з ліквідації наслідків учорашньої російської атаки. Постраждало майже 120 міст і сіл – сотні цивільних обʼєктів.

"Я дякую всім нашим рятувальникам ДСНС України, працівникам і працівницям комунальних підприємств, поліцейським, усім, хто зараз на місцях допомагає, підтримує людей, розбирає завали й відновлює нормальне життя. Окремо хочу подякувати всім лідерам світу, політикам і громадським діячам, які засудили цю атаку. Дякую журналістам із багатьох країн, які підтримують наших людей і розповідають правду про російське зло та про наш захист. Зброя в руках українців – це завжди захист життя, і кожен прояв російського терору знов і знов доводить – не можна зволікати з допомогою тим, хто протистоїть терору. Ми всі разом маємо перемогти терор", - зазначив голова держави. 

Нагадаємо, російська армія здійснила потужний масований ракетний удар по Україні. Під ударом опинилися Київ, Львів, Харків, Запоріжжя, Дніпро, Одеса, відомо про багато постраждалих, є загиблі ,цілями ворога стала соціальна й критична інфраструктура.