Сєвєродонецька МВА склала Програму комплексного відновлення  громади

Сєвєродонецька МВА склала Програму комплексного відновлення  громади

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк розпорядженням № 874 ВА від 15.12.2023 затвердив проєкт Програми комплексного відновлення території Сєвєродонецької міської територіальної громади.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

Зазначається, що документ розробило КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» у співпраці зі структурними підрозділами Сєвєродонецької МВА, Асоціацією міст України, СНУ ім. Володимира Даля, громадською організацією «Кризовий медіацентр «Сіверський Донець»» та Асоціацією об'єднань співвласників багатоквартирних будинків «Фаворит».

Також під час розробки Програми врахували результати опитування, яке з лютого по квітень 2023 року проводили серед мешканців громади.

За словами Олександра Стрюка, документ допоможе громаді забезпечити ефективну відбудову після збройної агресії рф та залучити кошти на реалізацію проєктів відновлення.

“Ця Програма - не лише про відновлення будівель та доріг, але й про переосмислення їхніх функцій в сучасному світі. Ми робимо наголос на інноваційні рішення, які зроблять наше місто та нашу громаду більш екологічними, ефективними та зручними для життя”, - сказав він.

У Програмі зазначили перелік проєктів місцевого розвитку Сєвєродонецької міської територіальної громади з указанням початку та завершення реалізації, орієнтовного обсягу та джерел фінансування.

Із затвердженим проєктом Програми комплексного відновлення території Сєвєродонецької міської територіальної громади можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, Стрюк затвердив бюджет-2024.