ЛОВА: Окупанти на Луганщині не виконують обіцянки з виплати боргів та запуску автобусів 

ЛОВА: Окупанти на Луганщині не виконують обіцянки з виплати боргів та запуску автобусів 

Гірникам луганського «Східвугілля» окупанти заборгували 400 мільйонів. У Новопсковській громаді - два роки не можуть поновити автобусне сполучення.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією, на шахтах «Східвугілля» перед гірниками окупованої Луганщини накопичилася заборгованість із зарплати у 400 мільйонів рублів.

“У четвертому кварталі минулого року люди практично не бачили грошей. Не дочекалися й виконання обіцянки до Нового року. Кошти від власного видобутку зникли у невідомому напрямку, тож тепер цю проблему намагаються вирішити за рахунок бюджету “лнр”, - розповіли у ЛОВА.

Також повідомляється, що жителі Новопсковщини обурені відсутністю автобусного сполучення між населеними пунктами, яке регулярно працювало до повномасштабного вторгнення. Наприклад, до розташованої майже на кордоні з рф Ганусівки раніше автобус курсував щодня. Після окупації не відбулося жодного рейсу.

“Наразі ж з окупаційної адміністрації лише чутні обіцянки стосовно поновлення маршруту. Аби дістатися Новопскова місцеві мешканці вимушені винаймати приватного перевізника – у середньому така послуга коштує 1,5 тисячі рублів”, - наголосили у ЛОВА.

Нагадаємо, замість модернізації у самопроголошеній «лнр» вирішили закривати шахти.