Луганським ВПО у Києві провели психологічний тренінг

Луганським ВПО у Києві провели психологічний тренінг

На базі Центру підтримки сім'ї у Києві 8 січня провели воркшоп для ВПО "Техніки відновлення та психологічна реабілітація".

Про це повідомляє Старобільська РДА.

Учасників воркшопу ознайомили з основними методами та техніками психологічного розвантаження та відновлення під час впливу на людину негативних або надзвичайних ситуацій.

Тренерка Тетяна Хворостенко спрямувала зусилля учасників заходу на навчання методам самодіагностики, опанування антистресових технік психологічного відновлення та відпрацювання навичок психоемоційної регуляції.

Навчання проходить у рамках проєкту “Відкриті двері. Розширення доступу до соціальних послуг”, який упроваджує громадська організація “Центр спільного розвитку “Дієва громада” спільно зі Старобільською районною державною адміністрацією, у рамках проєкту “Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення в Україні”, що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та імплементується Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Гуманітарний хаб працює з 10.00 до 15.00 за адресою: Київ, бульвар Лесі Українки 26А (каб.330).
Консультації надають в робочий час за номером телефону: 0505120457.

Нагадаємо, для дітей луганських ВПО у Дніпрі провели новорічне свято з психологами.