Окупанти засекречують інформацію про загибель особового складу. У Лисичанську меншає людей, - ЛОВА

 Окупанти засекречують інформацію про загибель особового складу. У Лисичанську меншає людей, - ЛОВА

Дані про соціальні видатки сім’ям загиблих та поранених росіян не завантажуватимуть до реєстру. У багатоповерхівках Лисичанська залишилось по 10-15 % місцевих.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

«Напередодні виборів президента рф загарбники намагаються максимально засекретити інформацію про загибель особового складу росіян. Аби приховати втрати, зокрема, окупаційні адміністрації отримали розпорядження щодо обмеження списку осіб, які мають доступ до даних про перебування військових рф на території Україні», - розповіли у ЛОВА.

Крім того, пенсійному фонду рф наказали приховати дані про виплати пораненим учасникам війни в Україні та сім’ям загиблих.

Відповідні служби перестануть завантажувати до реєстру соціального забезпечення інформацію про факти призначення такої фінансової підтримки.

У багатоповерхівках деяких районів Лисичанська залишилось по 10-15 % жителів. У районі колишнього заводу ГТВ в домівках досі відсутнє електро- та водопостачання. У будинках на 200 квартир залишилося по 20-25 родин.

Нагадаємо, відеокамери з розпізнаванням обличчя вже охоплюють 30 % громадських місць у самопроголошеній «лнр». За чотири дні близько 700 важкопоранених росіян вивезли з Луганщини до рф.