Промерзлі стіни й потоки води на голови: Сєвєродонецьк, який “не цікавий російським каналам” (ВІДЕО)

Промерзлі стіни й потоки води на голови: Сєвєродонецьк, який “не цікавий російським каналам” (ВІДЕО)

У мережі з’явилось нове відео з Сєвєродонецька, авторка якого показала стан однієї з багатоповерхівок міста: будинок заливає водою, а стіни його промерзли від холоду. У таких умовах живуть люди.

“Це місто Сєвєродонецьк, 16.01.24. "Дякуємо" нашому меру за турботу про своїх жителів та “Єдиному замовнику” за зроблений ремонт у 23-му році”, - каже жінка, яка фільмує ситуацію.

Вона пройшлася кількома поверхами будинку. Показала, як його мешканці у під’їзді збирають воду, що стікає зверху, у різні посудини: пластикові тази, відра, бочки та каструлі. Вікна у під'їзді забиті плівкою та фанерою, стіни блищать від інею, фарба на них облущилася. Вода, судячи з кадрів, ллється до самого підвалу.

Також авторка відео зайшла у декілька квартир. У деяких з них  на вхідних дверях немає замків. Вікна розбиті, а стелі в аварійному стані й теж течуть. Коридорами “гуляє” вітер.

“Навряд чи таке покажуть по російських каналах, це не цікаво. Ми втомилися писати листи в адміністрацію нашого міста - марно. Їздити в адміністрацію міста і в адміністрацію президента, а також дзвонити на гарячу лінію й т. д. - даремно. Усі листи й дзвінки перенаправляють на Луганськ, який за великим рахунком, займається вирішенням своїх "проблем" коштом таких маленьких містечок, як наш "Бермудський трикутник", - йдеться у дописі до відео.

Також у ньому йдеться, що у місті працюють лише дві аптеки, у яких не вистачає ліків. Опалення немає у більшій частині міста. А люди живуть у зруйнованих будинках без вікон та дахів.

Нагадаємо, росіяни здивувались “суворій реальності” Сєвєродонецька.