ЛОВА: Окуповані в різні роки міста Луганщини потерпають від комунальних проблем

ЛОВА: Окуповані в різні роки міста Луганщини потерпають від комунальних проблем

У Новодружеську, поблизу Лисичанська, людям не надаються комунальні послуги та відсутнє транспортне сполучення. В окупованому Довжанську дев’ять років не можуть відремонтувати систему водопостачання.

 Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

У ЛОВА нагадали, що жителям Новодружеська окупанти обіцяли полагодити електро- та водопостачання спочатку по завершенню псевдореферендуму у 2022 році, потім – після «виборів» у 2023-му.

«Під час передвиборчої кампанії з переобрання президента рф окупаційна адміністрація вже не озвучує ніяких намірів стосовно відновлення цього міста», - наголосили в обласній адміністрації.

Улітку ще діяло регулярне транспортне сполучення Новодружеська з сусідніми Лисичанськом та Сєвєродонецьком. Але вже майже пів року як місцеве населення залишається без нього, наголосили у ЛОВА. Єдиний спосіб виїхати з міста – спіймати «попутку».

Також повідомляється, що в окупованому з 2014 року Довжанську на водогонах у межах міста й навколо практично щотижня трапляються аварії. Капітальний ремонт системи окупаційна влада не робить.

«Коли виключають воду по всьому місту, люди не знають, скільки діб вона буде відсутня, шукаючи альтернативні варіанти», - розповіли у ЛОВА.

Нагадаємо, у Новодружеську військові рф мародерять порожні квартири та будинки.