Голова ДПСУ вручив нагороди луганським прикордонникам

Голова ДПСУ вручив нагороди луганським прикордонникам

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко побував на позиціях Луганського прикордонного загону на Бахмутському та Лиманському напрямках. Він вручив бійцям державні нагороди.

Про це повідомляє ДПСУ.

«Це вже абсолютно інший Луганський прикордонний загін, тому що це прикордонний загін бригадного типу. І можна навіть порівняти зовсім інший тип підготовки – з тим, що був до цього. Впевнений, що загарбники зможуть це відчути на собі, але не зможуть поділитися враженнями», – зазначив Дейнеко.

Очільник прикордонного відомства заслухав командирів підрозділів щодо обстановки на їхніх напрямках, обговорив забезпеченість озброєнням, транспортом, засобами РЕБ, а також подякував захисникам та вручив їм державні нагороди й відомчі відзнаки.

«Ми обов’язково переможемо цю орду, відновимо наш кордон, а ви повернетесь на квартал Мирний, 21, де ми маємо ще достатню кількість «боржників». Тому умовну назву, яку підтримав і Президент України, загін отримав – «Помста», адже за кожного нашого побратима ми помстимося», – підсумував голова ДПСУ.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відзначив двох бійців Луганського прикордонного загону, які відвойовували позиції на сході та знищували окупантів.