Пропагандист розповів про відсутність цивілізації у Лисичанську: "Від керамічних грубок відсиріло все" (ФОТО)

Пропагандист розповів про відсутність цивілізації у Лисичанську: "Від керамічних грубок відсиріло все" (ФОТО)

В окупованому Лисичанську опалення запустили лише у кількох десятках будинків, світло є з перебоями, не працюють ліфти та важка ситуація з водопостачанням.

Про це у своєму репортажі розповів російський пропагандист, військкор олександр коц.

“Тут ще не повернулися звичні нам блага цивілізації. По-перше, відсутнє опалення. Його підключили лише в кількох десятках будинків. Там, де це дозволяла зробити "оперативна обстановка". А вона така, що великі будівельні бригади, як у Маріуполі, сюди не завезти”, - написав він.

Електрика у місті, за його словами, є, але з перебоями.

“Газ дали, електрика є. Тепер хоч конвекторами грітися можна. А то від керамічних грубок відсиріло все минулої зими, грибок пішов", - розповіли пропагандисту місцеві жителі.

Також у Лисичанську важко з водою.

    

“Вірна ознака того, що у квартирі хтось живе - це десяток п'ятилітровок, по п'ять у два ряди на сходовій клітці. Воду підвозить місцева влада, але тягнути до квартири треба на собі - ліфти не працюють”, - наголосив коц.

  

У місті також відсутні зв’язок та інтернет. Росіянин показав таксофони, які окупанти встановили у Лисичанську.  З їхньою допомогою можна викликати екстрені служби або зв'язатися з абонентом у межах міста.

Нагадаємо, на засіданні в ООН щодо обстрілу Лисичанська Україна відповіла, де шукати відповідальних за кровопролиття.