Огляд 5 найдорожчих чохлів для AirPods

Ми звикли до того, що чохли для пристроїв, тим паче чохли для AirPods коштують недорого. В районі 200-800 грн можна купити пристойний чохол, який прослужить вам до року, якщо не довше. Та існує зовсім інший сегмент чохлів для AirPods — преміальний, доступний лише небагатьом людям на всій планеті Земля.

У цій статті ми розглянемо 5 найдорожчих чохлів для AirPods, які не купиш у простому магазині. 

1. Позолочений діамантовий чохол Brikk AirPods

чохол

Позолочений діамантовий чохол Brikk для AirPods — найдорожчий чохол для AirPods. Він виготовлений з 18-каратного золота та інкрустований діамантами. Чохол має витончений дизайн і ціну майже $10 000.

Окрім чохла, Brikk також продасть вам золочені AirPods з вставками із діамантів. Невідомо, чи компанія перевіряє сумісність діамантового й золотого розширення і чи влізуть AirPods у розʼєм для зарядки після такої операції, але виглядає пристрій точно шикарно. 

2. Чохол Chanel AirPods Case

чохол

Chanel AirPods Case — це розкішний чохол-сумочка для AirPods, виготовлений з чорної шкіри з фірмовим логотипом Chanel CC. Чохол має стильний дизайн і обов'язково додасть нотку розкоші вашим AirPods. Ціна такого ексклюзиву — $5,000, так само як фірмові парфуми чи сумочка Chanel.

3. Чохол для AirPods від Louis Vuitton

чохол

Особливий Louis Vuitton AirPods Case — це ще один ексклюзивний чохол для AirPods, виготовлений з використанням фірмового полотна Monogram від Louis Vuitton. Чохол має стильний дизайн і обов'язково додасть нотку розкоші вашим AirPods. Щоправда, його не кожен собі дозволить купити, бо вартість приблизно $4,000 за чохольчик для навушників.

4. Чохол-намисто Chanel для AirPods

чохол

У модельному домі Шанель люблять робити стильні аксесуари для AirPods. Інакше як тоді пояснити існування цього неймовірного перлового чохла Chanel для AirPods, який коштує $2,675? Цей аксесуар показали на подіумі 2021 року, але так і невідомо, чи вдалося Шанель продати свої запаси ексклюзиву. Зате виглядає чохол просто шикарно і його так і хочеться носити замість намиста. 

5. YSL AirPod Case

чохол

Ну і найбюджетніший серед цього списку це чохол YSL AirPod Case. Він коштує всього 420 €, але від цього не виглядає менш преміально. Виготовлений із білої шкіри, з вставками з позолоченого металу, схожий на маленьку сумочку для ляльки Барбі, яку ви зможете носити з собою на позолоченому карабіні. Просто шик. 

Вам не обовʼязково купувати найдорожчі чохли для AirPods, щоб виглядати шикарно. Сьогодні ви можете знайти безліч чохлів, які виглядають неймовірно за доступною ціною, придбати хз ви можете як в інтернет-магазині iLounge, так і в інших магазинах.