Співак YAKTAK став музичним амбасадором Луганського прикордонного загону “ПОМСТА”

Співак YAKTAK став музичним амбасадором Луганського прикордонного загону “ПОМСТА”

Виконавець YAKTAK відвідав позиції луганських прикордонників на Донеччині та зіграв акустичний концерт на підтримку військовослужбовців. Співак зазначив, що допомагатиме їм коштами з концертів.

Про це повідомляє 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса.

“Я не дуже люблю це слово, амбасадор, якось це надто гучно звучить. Але, якщо я матиму можливість допомогти своїми коштами з концертів, дронами – я буду дуже радий. Тільки заради цього ми і робимо це. Ми приїхали підтримати вас, подякувати за те, що завдяки вам ми можемо створювати пісні, розвивати культуру, робити концерти і просто жити”, – сказав він.

Начальник Луганського прикордонного загону “ПОМСТА” полковник Олександр Осипець подарував виконавцю сувеніри з символікою, які розігруватимуть на аукціонах зі сцени під час виступів.

“На всіх найгарячіших напрямках, які на слуху у всієї держави і не тільки – там є Луганський прикордонний загін. Сьогодні YAKTAK став у наш стрій. Висловлюємо йому слова подяки за підтримку і за те, що вона лунатиме зі сцени під час його концертів”, – зазначив він.

Нагадаємо, фольк-рок гурт “Крутий Заміс” написав гімн для луганських прикордонників. Робота над піснею “Луганськ, небо, дим" тривала понад 8 місяців.