Луганський бізнес співпрацюватиме з польськими підприємцями, – ЛОВА

Луганський бізнес співпрацюватиме з польськими підприємцями, – ЛОВА

Луганська обласна державна військова адміністрація, Регіональна рада підприємців при облдержадміністрації та Спілка підприємців та роботодавців Польщі підписали Меморандум про співпрацю.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

За інформацією, представники Польщі наголосили на тому, що зацікавлені продовжувати співпрацю з українськими підприємцями і після перемоги над рф.

«Протягом минулого року ми підтримали близько 100 українських приватних компаній у виході на польський ринок і готові це роботи далі. Розуміючи, що Луганська область має дуже тяжкі наслідки вторгнення росіян, ми готові запропонувати співпрацю у сферах логістики, транспорту, «Бізнес для бізнесу». Також, ми готові проводити міжнародні форуми для підприємців саме в Україні, адже розуміємо, що у вас є на це запит», – зауважив віце-президент Спілки підприємців та роботодавців Польщі Марцін Новацький.

На зустрічі також обговорили питання співпраці з Польщею в агросекторі. Марцін Новацький запевнив у готовності до спільної роботи і в цьому напрямку. Він зазначив, що мав розмову із представниками Європарламенту у Брюсселі щодо вирішення питання експорту української сільськогосподарської продукції і наполягає на пошуку компромісу у цьому питанні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські підприємці можуть отримати гранти від ЄС.