Як служба доставки Турбо зберігає якість своїх продуктів?

У великих містах, таких як Київ, до служб доставки висувають досить високі вимоги, насамперед щодо якості продуктів. Один із найкращих сервісів на сьогодні – Турбо юа, через сайт якого https://turbo.ua можна замовити безліч продуктів, та який суворо стежить за якістю своєї продукції. Як саме зберігається свіжість і належна якість продуктів у цьому онлайн-супермаркеті? Поговоримо про це далі в нашій статті.

служба доставки

 

Мережа своїх дарксторів

Перше і найважливіше – це мережа власних дарксторів. Це спеціальні склади, де зберігаються продукти для їх подальшого відправлення за онлайн-замовленнями. Розташовані вони в різних частинах міста, що забезпечує ефективну логістику. Але також свої даркстори дають змогу ретельніше стежити за якістю продуктів, перевіряючи кілька аспектів.

  • Терміни придатності. Усі продукти уважно перевіряються на відповідність термінам придатності та після їх закінчення списуються.
  • Належні умови зберігання. Важливо, щоб для продуктів забезпечувався необхідний температурний режим, а також підтримувалася потрібна вологість.
  • Пакування. Продукти регулярно перевіряються на предмет цілісності пакування, щоб всередину не потрапляло повітря і пил, і товар не псувався.
  • Зовнішній вигляд. Овочі та фрукти перевіряються на предмет наявності слідів псування або механічних пошкоджень.

У результаті, клієнти завжди отримують чисті продукти, свіжі та з акуратним зовнішнім виглядом. Усі швидкопсувні продукти, такі як зелень, молочна продукція, м'ясо і риба, завжди залишаються свіжими, оскільки зберігаються в правильних умовах. Користуючись послугами Турбо покупці ніколи не отримають зіпсовані овочі або фрукти зі слідами гнилі, мляві або прострочені продукти.

Використання термосумок

У Турбо використовуються термосумки зі спеціальних матеріалів, що зберігають температуру. Вони також мають особливу конструкцію, що забезпечує такі переваги:

  • Збереження температури. Термосумки забезпечують хорошу термоізоляцію, що дає змогу підтримувати потрібну температуру всередині. Це особливо важливо при доставці гарячих страв, щоб вони залишалися гарячими, а також для холодних продуктів, щоб зберігати свіжість.
  • Збільшення терміну придатності продуктів. Завдяки збереженню оптимальної температури термосумки сприяють збереженню продуктів у свіжому стані. Це особливо важливо при перевезенні товарів, що легко псуються, таких як молочні продукти, свіжі овочі та фрукти.
  • Поліпшення якості послуги. Клієнти оцінюють, коли замовлені страви або продукти приходять до них у тому самому стані, в якому вони були приготовані або упаковані. Термосумки допомагають зберегти свіжість і смак продуктів, що сприяє поліпшенню загального враження від послуги доставки.
  • Зниження ризику протікання і розливів. Термосумки, як правило, більш стійкі до механічних впливів і можуть запобігти витіканню рідини або іншим неприємностям у процесі транспортування, що важливо для запобігання пошкодження пакування та збереження якості продуктів.
  • Збереження зовнішнього вигляду продукції. Пакування в термосумках може захистити продукти від впливу зовнішніх чинників, як-от пил, дощ або сонце, що допомагає зберегти їхній зовнішній вигляд і апетитність.

Завдяки цим факторам доставка Турбо вважається однією з найкращих у Києві та може забезпечити своїх клієнтів якісною продукцією. Крім цього, для постійних користувачів мобільного додатку або сайту Turbo.ua передбачені особливі акції та накопичувальна бонусна система під назвою Turbo Land, користуючись якою, клієнти можуть отримувати гарні продукти ще й за більш доступними цінами.