В Авдіївці лише на одній ділянці фронту воює 15 тис. солдатів рф, - Третя штурмова бригада

Проти сил Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ на їхній ділянці фронту в Авдіївці воює не менше 15 тисяч особового складу армії рф.

Про це повідомляє пресслужба Третьої штурмової.

Зазначається, що бригада завдала критичних уражень 74-ій та 114-ій окремим мотострілецьким бригадам ЗС рф.

"Обидва ворожі підрозділи — фактично "стерті". Попередньо реальна кількість втрат оцінюється в 4200 "200-ми" і "300-ми" противника", - йдеться у повідомленні.

Третя штурмова зазначає, що вагомих втрат наразі зазнає і 30-та омсбр ЗС рф. Точаться бої проти 35-ої та 55-ої омсбр 41-ї армії, й проти 21-ої та 15-ої омсбр 2-ї армії.

"За наявними даними Третьої штурмової, сили противника на нашій ділянці фронту наступні: 35-та; 55-та й 74-та окремі мотострілецькі бригади зі складу 41-ої загальновійськової армії.
Також: 15-та, 21-ша й 30-та окремі мотострілецькі бригади зі складу 2-ої загальновійськової армії.
Проти українських сил зокрема воює 114-та окрема мотострілецька бригада — колишній 11-ий окремий мотострілецький полк "днр", - йдеться у повідомленні.

Також окремі задачі виконує особовий склад ГРУ рф, що здійснює нічні штурми позицій ЗСУ із застосуванням засобів нічного бачення, проводить диверсії, а також коригує удари авіації й артилерії.

"Попри те, що окупанти зазнають непропорційних втрат, ситуація в Авдіївці залишається надзвичайно тяжкою", - констатують у третій штурмовій.

Нагадаємо, Третя окрема штурмова бригада ЗСУ, яку перекинули на підсилення Авдіївського напрямку, розповіла, що тепер базується на Авдіївському коксохімічному заводі, який росіяни обстрілюють авіаційними бомбами.

"Станом на зараз це — новий "дім" Третьої штурмової бригади. Нічого не нагадує?", - зазначають у бригаді, натякаючи на бої у Маріуполі на Азовсталі