Які ознаки, що металопластикові вікна встановлені з порушенням? «Газда» називає кілька моментів

Комфорт і затишок в будь-якому приміщенні залежать від встановлених віконних конструкцій. Вони мають відповідати всім стандартам якості, щоб довго прослужити та радувати бездоганним зовнішнім виглядом.

Серед усіх наявних пропозицій більшість вибирає металопластикові вікна, оскільки ті славляться своїми характеристиками. Замовивши одну з представлених конструкцій https://gazda.ua/okna/, ви будете впевнені, що обрали  правильний варіант і зможете  ними користуватися тривалий час. Проте буває так, що після встановлення користувачі скаржаться на певні проблеми і якраз «Газда» допоможе детальніше розібратися в цій ситуації.

металопластикові вікна

Які ознаки неправильно встановлених конструкцій?

Металопластикові вікна славляться тим, що забезпечують приміщенню  хороший захист від холоду, протягів чи шуму. Проте бувають ситуації, коли після монтажу проблема не зникає. Це все вказує на те, що були порушення під час цього процесу.

Якщо детальніше розбиратися в ознаках, то можна виділити кілька найпоширеніших:

  • Вікна стали протікати. Після опадів на підвіконнях з’являються калюжі. Також на самому склі ви помітили вологу. Вона буде не тільки в кутах, а й по всьому периметру.
  • Проблема з протягом нікуди не зникла. Навіть після регулювання петель ви відчуваєте холодне повітря.
  • В холодний період на рамах чи відкосах з’являється іній.  З часом  ця проблема тільки погіршується.
  • Пліснява чи чорні цятки – ще одна ознака порушення монтажу. Спочатку вони можуть з’явитися в одному місці, а далі вони поширюються по всьому периметру. Це дуже небезпечно для здоров’я.

Зрозуміло, що можуть бути й інші ознаки, які будуть вказувати на порушення правил під час монтажу. Як тільки щось таке з’явилося, все потрібно виправляти.

Ідеально: перевіряти все одразу після встановлення. Найкращий період – це міжсезоння. На вулиці вдень вже тепло, але ранки та вечори холодні. Відповідно поява протягів чи вологи точно може виникнути.

металопластикові вікна

Як бачите, процес монтажу є важливим етапом. Відповідно ви не маєте його виконувати самостійно, оскільки не знаєте усіх тонкощів. Вам потрібно знайти фірму, яка виготовляє конструкції, встановлює і надає послуги з ремонту. У випадку виникнення неприємних ситуацій ви будете знати, до кого звернутися. Це збереже ваш час і нерви.

Вибираючи металопластикові вікна з підказками від «Газда», ви зможете забезпечити будь-яке приміщення комфортом і затишком. Якісні конструкції, які правильно встановлені, прослужать досить довго.