Медведєв пропонує відправляти у табори Сибіру українців, які в окупації чекають на ЗСУ

Медведєв пропонує відправляти у табори Сибіру українців, які в окупації чекають на ЗСУ

Експрезидент рф Дмитро Медведєв хоче відправляти до трудових таборів мешканців окупованих росією територій України, які отримали російські паспорти, але сподіваються повернення ЗСУ і звільнення.

Про це Медведєв сказав росЗМІ.

"Там просто є люди, які сидять і думають: "Хто буде сильнішим, тим ми й служитимемо. Такі люди там, безумовно, є. Але тим не менш ми повинні працювати з усіма. Що ж, треба переконати цих людей у тому, що ми повернулися назавжди. Їх треба викривати та карати, відправляти до Сибіру. На перевиховання до виправно-трудових таборів", - сказав він.

Також Медведєв назвав Одесу і Київ - російськими містами і заявив, що рано чи пізно армія рф піде на Київ.

"Де зупинитися? Не знаю. Я думаю, що з урахуванням того, про що я сказав, нам ще доведеться багато і серйозно працювати. Чи буде це Київ? Так, напевно, це має бути й Київ. Якщо не зараз, то через якийсь час, можливо, в якусь іншу фазу розвитку цього конфлікту", - сказав він.

Нагадаємо, російське керівництво неодноразово погрожувало застосувати ядерну зброю, як в Україні, так і в країнах ЄС. Зокрема голосом цих погроз виступає експрезидент рф Дмитро Медведєв.

Зараз він має посаду заступника голови ради безпеки росії. 18 січня Медведєв пригрозив США і країнам Європи ядерною війною, якщо рф повернуть до визнаних кордонів 1991 року.

Раніше Медведєв на своїй сторінці у Telegram звернувся до лідерів Великої Британії, Німеччини, Франції, а також до Норвегії, Польщі, Фінляндії та до інших країна НАТО і лякав "горезвісним Апокаліпсисом".

У січні, коли у Київ приїхав прем′єр Великої Британії Ріші Сунак, Медведєв погрожував оголошенням війни, коментуючи безпекову угоду, яку підписали Київ і Лондон.

У грудні Медведєв казав, що є реальна загроза прямого зіткнення росії і НАТО з переходом у третю світову.