Які подарункові сертифікати точно сподобаються вашому коханому?

Вже скоро день народження вашого коханого, а ви ніяк не можете вирішити, що ж йому подарувати? Радимо вам одразу обирати для нього подарункові сертифікати bodo, серед яких ви точно можете знайти свій ідеальний подарунок. Ну а про те, що ж саме за сертифікати ви можете подарувати своєму хлопцеві або чоловіку ми і розкажемо вам далі більш докладно.

Авіасимулятор Boeing-737

На вашого коханого чекатиме дійсно вражаючий політ на віртуальному авіатренажері, який буде повністю імітувати модель літака Boeing-737. Імітацію справжнього польоту доповнюватимуть звукові та візуальні ефекти, що додасть додаткового відчуття присутності в реальному літаку. Повірте, такий презент точно сподобається вашому хлопцю!

Майстер-клас дрифтингу

Ще один цікавий презент, особливо для любителів автомобілів. На такому уроці ваш хлопець навчиться правильно стабілізувати автомобіль при втраті контролю та знатиме як правильно поводитись під час обертання та заносів. Подібна навичка може колись стати йому у нагоді, так що він точно буде радий подібному презенту.

Екскурсія на броварню

Якщо ваш чоловік полюбляє пиво, то чому б вам не подарувати йому саме такий сертифікат? На такій екскурсії він дізнається багато цікавого про створення свого улюбленого напою і звичайно ж зможе скуштувати декілька видів крафтового пива. Так що таке проведення часу він точно буде згадувати ще доволі довго і лише з приємного боку!

Спортивний масаж

Чоловіки теж люблять відвідувати салони краси, особливо якщо справа саме про масаж. Тож ви можете сміливо подарувати коханому подібний подарунок, завдяки якому він нарешті зможе якісно відпочити. Професійний масажист розімне всі м'язи його тіла, приділяючи увагу найбільш проблемним зонам, так що він точно почуватиметься краще після подібного сеансу.

Вечеря в грузинському ресторані

Якщо ваш коханий любить смачно поїсти і грузинська кухня йому подобається, то чому б не зупинити свій вибір саме на такому сертифікату? Тим більше, що ви зможете скласти йому в цьому компанію і разом спробуєте традиційні страви цієї багатої кухні і звичайно ж скуштуєте відоме на весь світ грузинське вино.

Тест-драйв суперкара

Багато чоловіків мріють хоча б раз у житті сісти за руль елітного авто, ну а ви можете втілити таку мрію вашого коханого у реальність! Він не тільки зможе оцінити усі можливості Lamborghini, але й проїдеться за кермом цього чудового суперкара! Поруч з ним буде досвідчений інструктор, так що таке проведення часу буде дійсно цікавим та абсолютно безпечним.
 

Ми сподіваємося, що серед названих нами варіантів ви зможете вибрати один або навіть декілька сертифікатів і дійсно здивувати свого коханого приємним подарунком!