Підтвердилися прогнози путіна, що у США здадуть нерви щодо підтримки України, — екскерівнк ЦРУ в росії

Підтвердилися прогнози путіна, що у США здадуть нерви, і підтримка України припиниться, - екскерівнк ЦРУ в росії

Колишній керівник операцій ЦРУ в росії Стів Холл пояснив, чому він вважає, що останні кілька тижнів були дуже вдалими для президента рф володимира путіна.

Про це Холл сказав CNN.

Він вважає, що прогнози путіна про те, що у США здадуть нерви і вони перестануть підтримувати Україну, підтверджуються.

"Спочатку він, по суті, говорив: "Послухайте, в довгостроковій перспективі, якщо ми будемо триматися там, Захід і, зокрема, США втратять фокус. У них здадуть нерви. Вони перестануть підтримувати Україну так чи інакше, просто наберіться терпіння. Що ж, тепер, через два роки, він може сказати: "Дивіться, терпіння починає приносити плоди", - сказав Холл.

"Це були дуже хороші кілька тижнів для володимира путіна. Я думаю, що ми можемо бачити це по його поведінці і по тому, що він зробив і сказав", - додав Холл.

Нагадаємо, 13 лютого Сенат США підтримав законопроєкт, який передбачає допомогу Україні на понад $60 млрд. Проте документ має ухвалити Палата представників, яка пішла на канікули до 28 лютого. Напередодні спікер палати Майк Джонсон відмовився ставити законопроєкт на голосування.

27 лютого президент США Джо Байден має провести зустріч з лідерами Конгресу та спікером Палати представників Джонсоном. Заплановані обговорення важливості ухвалення двопартійного документа про нацбезпеку.