Гірська громада виплатила понад півмільйона допомоги військовим

Гірська громада виплатила понад півмільйона допомоги військовим

Ще 27 військовослужбовців-учасників бойових дій з Гірської міської територіальної громади в лютому 2024 року отримали одноразову матеріальну грошову допомогу.

Про це повідомляє Гірська МВА.

Загальна сума допомоги склала 540 тисяч гривень. Кошти на соціальну підтримку виділили з бюджету громади в розмірі 20 тисяч гривень кожному.

Крім того, двом мешканцям Гірської громади надали одноразову матеріальну грошову допомогу як членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни. Загальна сума допомоги склала 24 тисячі гривень. Кошти на соціальну підтримку виділили з бюджету громади в розмірі 12 тисяч гривень кожному.

Одному мешканцю громади надали одноразову матеріальну грошову допомогу, як члену сім’ї, що знаходиться в пошуку зниклого безвісти військовослужбовця у сумі 12,5 тисяч гривень.

Довідково: з 1 січня 2024 року в Гірській громаді розпочалася реалізація програми допомоги військовим. Детально ознайомитися з умовами подання документів та процесом їх розгляду Комісією можна за посиланням.

Нагадаємо, в січні-лютому 2024 року Лисичанська міська військова адміністрація виділила 3 млн 390 тисяч гривень з місцевого бюджету на надання одноразової грошової допомоги 193 особам.