Рубіжанська громада заклала на допомогу військовим 9 мільйонів – як отримати

Рубіжанська громада заклала на допомогу військовим 9 мільйонів – як отримати

Рубіжанська МВА продовжила програму «Громада – Захисникам і Захисницям» на 2024 рік, яка передбачає надання грошової допомоги в розмірі 30 000 гривень. У бюджеті громади на це передбачили 9 мільйонів гривень.

Про це повідомляє начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій Юрченко.

Грошову допомогу надаватимуть громадянам, які зареєстровані на території Рубіжанської громади або перемістилися з території адміністративно-територіальної одиниці, на якій проводяться бойові дії. Ці люди мали до початку повномасштабної військової агресії рф проти України отримати довідку внутрішньо переміщеної особи з зазначенням фактичного місця проживання - на території Рубіжанської громади. Крім того, вони мають підтвердити, що отримують такий вид грошової допомоги вперше.

Що для цього потрібно:

Пакет необхідних документів необхідно надсилати на адресу Рубіжанської міської військової адміністрації: Дніпро, Нова пошта, відділення №70. Телефон отримувача: 0936485480. Оплату за пересилання заяви та копій документів здійснює заявник.

Додаткова інформація за телефонами:

  • 0509487925 - Оксана Сириця
  • 0662634871 - Галина Козюберда
  • 0501665222 - Світлана Скороход

Нагадаємо, за рік рубіжани надали допомоги українським військовим на суму в 95 мільйонів гривень, що склала понад 50 % видатків із бюджету.