“Сєвєродонецьк став свого роду полігоном для пропаганди”, - Стрюк

“Сєвєродонецьк став свого роду полігоном для пропаганди”, - Стрюк

Окупанти використовують Сєвєродонецьк для створення “телевізійної картинки”. Правила виїзду та в’їзду на територію Сєвєродонецької громади з боку окупантів стали жорсткішими.

Про це в ефірі “Еспресо.TV” розповів начальник Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюк.

“Суттєвих змін не відбувається. З більш-менш прийнятного - місто пережило таки зиму. Хоча у холоді, без опалення. З перебоями з електрикою, з водою, але людям вдалося перезимувати”, - сказав він.

За словами Стрюка, на сьогодні Сєвєродонецьк залишається окупованим тиловим містом та став “свого роду полігоном для пропаганди, де знімаються ролики про те, як відновлюється нібито “звільнена” територія Луганщини”.

“За фактом же це, окрім телевізійної картинки, не дає аж ніяких покращень у житті населення, яке знаходиться в окупації”, - наголосив керівник МВА.

Він також зауважив, що відтоку мешканців з окупації не відбувається, оскільки на сьогодні це досить складна процедура.

“Жорсткішими стали правила й виїзду, й в’їзду на територію Сєвєродонецької громади з боку окупантів, контроль посилений. Наразі майже всіх там вже переписали по декілька разів. Готуються до цих псевдовиборів. І чоловіки майже всі проінвентаризовані, так скажемо. І посилюються мобілізаційні заходи”, - поінформував Стрюк.