Окупанти влаштували чоловікові засідку за відмову воювати. У пункти без сполучення завезли бюлетені, - ЛОВА

 На Луганщині окупанти влаштували чоловікові засідку за відмову воювати за рф У пункти без сполучення завезли бюлетені, - ЛОВА

В Антрациті чоловіку за відмову воювати окупанти влаштували цілодобову засідку. У самопроголошеній «лнр» довезли бюлетені для голосування до населених пунктів, з якими відсутнє транспорте сполучення.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

В Антрациті за місцевим жителем старше 50 років, який після примусової мобілізації відмовився підписувати контракт з міністерством оборони рф і самовільно покинув лінію фронту, влаштували цілодобову засідку навколо місць його ймовірного перебування.

Також повідомляється, що 4 дні у самопроголошеній «лнр» триватиме дострокове голосування  за президента рф. Таку форму волевиявлення організували для тих, хто мешкає у віддалених від приміщень для голосування місцях, транспортне сполучення з якими ускладнене або відсутнє.

«Попри відсутність сполучення, виборчі комісії відповідних населених пунктів окупованої Луганщини вже отримали необхідну кількість бюлетенів і якимось чином вирушили до цих віддалених місць. Із ранку мають розпочати пошук мешканців по вулицях», - зазначили у ЛОВА.

Нагадаємо, росіяни заявили, що вмовили йти на вибори майже всіх мешканців окупованої Луганщини.