ДПІ у м.Сєвєродонецьку Головного управління Міндоходів у Луганській області на 26 травня 2014 року надано 3578 адміністративних послуг

На 26 травня 2014 року працівниками ДПІ у м.Сєвєродонецьку ГУ Міндоходів у Луганській області було видано 1934 реєстраційних номера облікової картки платника податків, а також надано 1644 інших послуг, необхідних для ведення бізнесу.

Для інформування платників податків в Центрі обслуговування платників оформлені інформаційні стенди, де можна ознайомитись із важливою податковою інформацією, зразками заповнення заяв, роз’ясненнями податкового законодавства та іншими інформаційними матеріалами. Крім того, для вивчення громадської думки, проведення оцінки діяльності Центру обслуговування платників встановлено скриньку для заяв та пропозицій. Результати опитування використовуються для розробки та реалізації заходів з підвищення якості надання послуг у Центрах обслуговування платників.

Нагадуємо, що Центр обслуговування платників знаходиться за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Енергетиків, 72. Графік роботи: понеділок, середа, п’ятниця – з 9.00 до 18.00 год., вівторок, четвер – з 9.00 до 20.00 год., субота – з 9.00 до 16.00 год., неділя – вихідний.

Заступник начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку О.А. Височина