Росіяни навчатимуть оперувати дронами підлітків з окупованих територій України

Росіяни навчатимуть оперувати дронами підлітків з окупованих територій України

Росіяни звозять підлітків з тимчасово окупованих територіях на зміну “Юнтєх” під час якої їх будуть навчати оперуванням дронами.

Про це повідомляє ЦНС.

За даними центру, на збори везуть близько 100 дітей 14-17 років, які перебувають у лавах “юнармії”. Сама зміна відбудеться у квітні в одному з таборів Краснодарського краю.

При цьому, 9 травня на ТОТ відбудеться посвята дітей, які вступили до “Юнармії”.

"Вступ туди добровільно-примусовий, адже дітей змушують писати заяви аби “уникнути проблем”. До 9 травня в усіх школах на захоплених територіях Херсонщини та Запоріжжя мають створити осередки “Юнармії”, - йдеться у повідомленні.

"Центр національного спротиву закликає батьків приділяти більше уваги патріотичному вихованню дітей та ігнорувати ініціативи ворога", - зазначається у повідомленні. 

Нагадаємо, росія у тимчасово окупованому Криму продовжує кампанію з мілітаризації молоді, зокрема проводиться агітація серед підлітків щодо вступу до мілітарної організації "Юнармія".  Агітація проводиться у школах, технікумах, інших навчальних закладах, спортивних секціях. Учасникам таких клубів окупанти обіцяють преференції у вступній кампанії.