У Німеччині росіянку підозрюють в убивстві двох українських біженок: хотіла забрати собі дитину

У Німеччині росіянку підозрюють в убивстві двох українських біженок: хотіла забрати собі дитину

У Німеччині знайшли тіло 51-річної українки Марини Стеценко, матері раніше знайденої вбитої 27-річної Маргарити Разаз із Харкова.

Як пише Bild, тіло Стеценки виявили в озері поблизу села Бад-Мінгольсхайм. Як повідомила поліція, її також убили.

Підозрюваними у справі проходять 43-річна росіянка та 44-річний німець. За версією слідства, вони вбили матір та бабусю новонародженої дівчинки Мії, щоб забрати дитину собі. Злочинці заманили біженців, пообіцявши їм допомогти оформити документи у Німеччині.

П'ятимісячна Мія зараз перебуває під опікою Управління у справах молоді Німеччини, її вилучили у подружжя викрадачів, які вже перебувають під арештом

"Спецкомісія шукала 51-річну Марину (на фото, - ред.) та неодноразово залучала водолазів. Жорстоке припущення: кажуть, що німець Марко О. і його дружина росіянка Інна, які зараз перебувають під вартою, вбили Маргариту. Згідно з нинішнім розслідуванням, у поліції кажуть, що подружжя вбило бабусю дитини ввечері 6 березня, а потім матір дитини через кілька годин", - йдеться у статті.

При цьому видання наголошує, що протягом останніх кількох тижнів і місяців пара відкрито говорила сусідам і колегам по роботі про майбутнє "народження" їхньої доньки.

Сусідка розповіла Bild: "У пари троє синів, чоловік сказав мені в грудні, що в січні у них буде дівчинка. Він з гордістю показав мені рожеву дитячу шапочку для дитини. Я все одно була здивована, тому що його дружина зовсім не виглядала вагітною. Але я ніколи не очікувала такого злочину. Пара завжди була дуже ввічливою і виглядала мило".

Нагадаємо, два тижні тому поблизу міста Хоккенхайм на півдні Німеччини на березі Рейну знайшли тіло вбитої 27-річної Маргарити Разаз із Харкова.

Вона жила в центрі для біженців разом із матір'ю та новонародженою дочкою. Дівчинку Мію невдовзі знайшли. А її бабусю, 51-річну Марину Стеценко, оголосили зниклою безвісти.