Пасічник видав новий указ щодо привозу на військову службу. Окупанти обіцяють не відправляти призовників в Україну

Пасічник видав новий указ щодо привозу на військову службу. Окупанти обіцяють не відправляти призовників в Україну

Голова самопроголошеної «лнр» Леонід Пасічник підписав Указ про заходи щодо забезпечення призову громадян 1994-2006 років народження на військову службу до Збройних Сил рф у «лнр» у квітні – липні 2024 року. Водночас росіяни обіцяють, що усіх призовників у рамках весняного призову не направлять до окупованих регіонів України, де ведуться бойові дії.

Про це пишуть ресурси окупантів.

Згідно з Указом, створюється призовна комісія «лнр», а також призовні комісії міських округів та муніципальних округів псевдореспубліки. Також документ затверджує основний та резервні склади призовних комісій.

Також російські змі повідомляють, що усіх призовників у рамках весняного призову направлять до пунктів постійної дислокації з'єднань та військових частин ЗС рф та інших військових формувань на території росії, окрім нових регіонів.

Направлятися для виконання завдань у зоні самопроголошених «лднр», Запорізьку та Херсонську області призовники не будуть.

Нагадаємо, окупанти на Луганщині посилили мобілізаційні заходи, викладачів звинуватили у недостатніх знаннях студентів законів рф.
.