Директоркою Департаменту охорони здоров'я Сєвєродонецької МВА призначили киянку: що про неї відомо

Директоркою Департаменту охорони здоров'я Сєвєродонецької МВА призначили киянку: що про неї відомо

Директоркою Департаменту охорони здоров'я та цивільного захисту населення Сєвєродонецької МВА призначили Наталію Кришталь.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Сєвєродонецької МВА Олександра Стрюка № 235 ВА від 15 березня 2024 року.

“Призначити з 15 березня 2024 року Кришталь Наталю Юріївну директором Департаменту охорони здоров'я та цивільного захисту населення Сєверодонецької міської військової адміністрації Сєверодонецького району Луганської області на період дії воєнного стану до призначення на посаду директора Департаменту охорони здоров'я та цивільного захисту населення Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєверодонецького району Луганської області посадової особи за конкурсною процедурою, але не пізніше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану” - йдеться у розпорядженні.

Згідно з документом, директорці Департаменту встановили посадовий оклад у розмірі 8400 грн.

У розпорядженні також зазначається, що Наталія Кришталь має 5 ранг посадової особи місцевого самоврядування. Тому Олександр Стрюк розпорядився встановити їй відповідну надбавку за ранг.

Крім того, розпорядженням їй встановили надбавку у розмірі 15% від посадового окладу за вислугу років з урахуванням надбавки за ранг. А також - надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років.

У Єдиному державному реєстрі декларацій вже міститься декларація Наталії Кришталь за 2023 рік як директорки Департаменту.

У ній зазначається, що зареєстрованим та фактичним місцем проживання декларантки є Київ. Наталія Кришталь заміжня, має доньку та сина.

У спільній частковій власності з чоловіком - Андрієм Луцівим - вона має будинок площею 262,1 кв м у Крюківщині (Київська область) та земельну ділянку у цьому ж селі площею 1227 кв м. З чоловіком та дітьми - квартиру площею 102,2 кв м у Києві. Ще одна квартира у столиці площею 43,2 кв м - повністю у власності декларантки. Андрію Луціву належить земельна ділянка площею 1000 кв м у Лісових Гринівцях на Хмельниччині.

У власності чоловіка Наталії Кришталь знаходиться автомобіль Хонда CRV 2021 року випуску.

Як доходи директорка Департаменту вказала 849 815 грн заробітної плати, отриманої у філії "Центр охорони здоров'я" АТ "Укрзалізниця".

Її чоловік отримав у 2023 році 1 591 844 грн зарплати у представництві "Берлін-Хемі/А.Менаріні Україна ГмбХ". 15 000 доларів США він тримає у готівці.

Згідно з деклараціями, поданими Наталією Кришталь у минулих роках, раніше вона працювала начальником управління охорони здоров'я Святошинської районної адміністрації Києва, а також заступником начальника управління-начальником відділу договірної роботи управління в Київській області Центрального міжрегіонального департаменту Національної служби здоров'я України.

Нагадаємо, Сєвєродонецька МВА реорганізувала один з відділів та створила департамент.