Кремінська міськрада звітувала, яку допомогу надала луганським переселенцям

Кремінська міськрада звітувала, яку допомогу надали луганським переселенцям

Ще майже 400 продуктових наборів видали минулого тижня луганським ВПО у Кремінських гумхабах.

Про це повідомляє Кремінська міська рада.

Крім того, у координаційних центрах підтримки ВПО у Києві, Рівному, Дніпрі та Андрушівці відвідувачів приймали фахівці адміністрації, юристи, спеціалісти Центру зайнятості й Пенсійного фонду України, надавалися культурні, освітні, реабілітаційні, адміністративні, копіювальні та інші види послуг.

Бібліотекарі КЗ «Кремінська публічна бібліотека» проводили бесіди з відвідувачами в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти Як?». До Міжнародного дня дитячої книги пройшло бібліознайомство: «Сучасні книги - сучасним дітям», поповнилися книжкові полички новими книгами в рамках акції «Книжковий донат», послугою книгообміну скористалося 58 осіб.

Користувачі Кремінського координаційного центру в Києві відвідали дитячу бібліотеку ім. Сергієнка, де пройшов майстер-клас з об’ємної аплікації до Дня птахів. У клубі «Зустрічі земляків» учасники виготовляли ляльки-травнички, чаювали та спілкувались.

Контакти хабів:

Нагадаємо, протягом минулого тижня в Нижньодуванському гуманітарному штабі у Харкові видали 156 пакунків державної продуктової допомоги луганським ВПО.