Які послуги можна отримати у Кремінському ЦНАПі

Які послуги можна отримати у Кремінському ЦНАПі

Майже 40 адміністративних послуг надає сьогодні громадянам Кремінський ЦНАП.

Про це повідомляє Кремінська МВА.

Зазначається, що управління “Центр надання адміністративних послуг Кремінської міської військової адміністрації” після повномасштабного вторгнення релокувалося до Рівного. Станом на 10 квітня 2024 року Центр надає громадянам 39 послуг.

Зокрема, Кремінський ЦНАП надає 18 адміністративних послуг для ветеранів війни та членів їхніх сімей через Міністерство у справах ветеранів України та Управління соціального захисту населення Сєвєродонецької РДА. Ветерани війни можуть офіційно встановити свій статус, отримати чи замінити посвідчення, отримати допомогу або компенсацію, отримати витяг з Єдиного державного реєстру ветеранів війни.

Крім того, надаються 9 адміністративних послуг щодо отримання одноразової матеріальної допомоги та ще 10 адміністративних послуг соціального характеру. Також мешканці Кремінської громади можуть отримати довідки про перейменування вулиці (провулку) та довідки про перебування на квартирному обліку.

Повний перелік адміністративних послуг доступний за посиланням.

Послуги надаються адміністраторами Кремінського ЦНАПу у Рівному (вул. Кавказька, 9А) та його віддаленими робочими місцями у Києві (бул. М. Приймаченко, 9) та Дніпрі (вул. В. Антоновича, 89). До фахівців можуть звернутися всі переселенці з Луганської області.

Також щодня, крім суботи й неділі, з 9.00 до 17.00 працює «гаряча лінія» ЦНАПу за номером 095-820-71-24.

Нагадаємо, Сєвєродонецький ЦНАП розширив перелік послуг.