Найактуальніші новини "Сєвєродонецьк онлайн", які ви могли пропустити

Найактуальніші новини "Сєвєродонецьк онлайн", які ви могли пропустити

Наша редакція продовжує працювати для читачів Сєвєродонецької громади та всієї України. Ми збираємо ексклюзивні новини про Луганщину та наших земляків. Хоч ми й були вимушені покинути нашу домівку й оселитися у різних куточках України та світу, наші журналісти тримають руку на пульсі області та рідного міста. Тож до вашої уваги дайджест новин, які точно варті вашого часу.

Для дітей луганських ВПО у Києві облаштовують освітній простір

Дітям: На базі гуманітарного хабу Нижньодуванської громади у Києві створюють міні освітній простір для дітей.Адреса хабу: Київ, Проспект Миру, 15а.у гуманітарному штабі Нижньодуванської СВА зареєстровано 3615 ВПО з Луганщини.

На подарунки до 90-річчя міста відділ Сєвєродонецької МВА закупить FPV-дрони

Актуальне: Відділ культури Сєвєродонецької МВА планує придбати 24 FPV-дрони з акумуляторами як подарункові набори для нагородження до 90-ї річниці з Дня заснування Сєвєродонецька та Дня хіміка. Оголошення про відповідну закупівлю з’явилося на сайті Prozorro 16 квітня 2024 року.

Сєвєродончанам на лікування виплатили майже по 3,5 тисячі

Допомога: 51 мешканцю Сєвєродонецької громади виплатили минулого тижня одноразову грошову допомогу на лікування на загальну суму 177 000 гривень, що у середньому складає 3 471 гривню на людину.

Сєвєродонецький хаб у Дніпрі видав понад 750 продуктових наборів

Допомога: У сєвєродонецькому гуманітарному хабі у Дніпрі цього тижня ВПО з Луганщини отримали понад 750 продуктових наборів. Адреса хабу: просп. Калнишевського, 27-К.

Стрюк про окупантів у Сєвєродонецьку: “Продовжується фактично грабування евакуйованого населення”

Новини Сєвєродонецька: У Сєвєродонецькій громаді залишається близько 15 тисяч місцевого населення, всі інші — заробітчани з росії та військові рф. Щодо питання “націоналізації” житла, то, зауважив Стрюк, окупаційна влада робить це у Сєвєродонецьку на системній основі. Найменш постраждалі будинки вони ремонтують та, за його словами, заселяють їх тим персоналом, який привезли, щоб підтримувати свою владу на окупованій території.